​Over 30 års erfaring​

Ekspert i matrikulært arbejde​​

​​

Privatpraktiserende landinspektør​​

Bygningsafsætning og eventuel udfærdigelse af IBS-attest

Hos Praktiserende Landinspektør Jan Hübbe Hübbe i København tæt på Frederiksberg og Gentofte foretager vi bygningsafsætning. Vi kan blandt andet foretage bygningsafsætning med henblik på at udfærdige en identitets-, byggelinje- og servitutattest (IBS-attest).

Lovlighed og nøjagtighed sikres ved en bygningsafsætning

Vi kan foretage bygningsafsætning for at afklare skel mod naboer, for at gennemgå ejendommens servitutter og for at udfærdige en IBS-attest.

Vi kan også udfærdige en situationsplan som grundlag for en projektering. Det kan være med skel, eksisterende bygninger, koter til terræn, bevoksninger med videre.

​Byggeafsætningen sikrer byggeriets lovlighed og afsætningens nøjagtighed. Det betyder med andre ord, at vi udfærdiger en afsætningsplan, som viser, hvad der er afsat.

Bygningsafsætning sker typisk i forbindelse med ejendomme såsom huse, men det kan også ske i forbindelse med erhvervsbyggeri, tilbygninger og for eksempel garager, udestuer og vinterhaver.

En privatpraktiserende landinspektør er beskikket til at udføre matrikulært arbejde, og dermed er du sikret, at opmålingen sker på en systematisk og objektiv måde. Det er vigtigt, fordi der normalt er tale om store økonomiske interesser i forbindelse med fast ejendom.

Få flere oplysninger om afsætninger ved byggeri

Kontakt os gerne for at høre mere om bygningsafsætning, situationsplaner og IBS-attester. Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud på en bygningsafsætningsopgave.

​Du kan ringe på telefon 33 15 43 33 ellermobil 40 81 43 30 for at få en nærmere drøftelse eller for at aftale nærmere. Du kan også sende os en e-mail på janhybbe@mail.dk eller benytte vores ​kontaktformular.

Skal vi kontakte dig?

Du er velkommen til at skrive til os, ved at udfylde felterne nedenfor.

Vi vil vende retur med svar hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt