​Over 30 års erfaring​

Ekspert i matrikulært arbejde​​

​​

Privatpraktiserende landinspektør​​

Opmåling af bygninger til arealberegning og sætningskontrol

Hos Praktiserende Landinspektør Jan Hübbe i København tæt på Gentofte og Frederiksberg laver vi opmåling af bygninger til mange forskellige formål. Opmåling af bygninger kan ske med henblik på arealberegning og kontrol af sætninger.

Vi er beskikket til opmåling af bygninger og ejendomme

Opmåling af bygninger sker med henblik på arealberegning af forskellige årsager. Det kan være i forbindelse med opdeling i for eksempel ejerlejligheder, sammenlægninger af ejerlejligheder og opdeling i ideelle anparter, men det kan også ske i forbindelse med nye lejemål.

Opmålingen kan endvidere ske ved en tvist om lejens størrelse. Desuden kan der være tale om en servitutundersøgelse.Vi udfører endvidere opmåling af bygninger som led i kontrol for sætninger i bygningen. Det kan også være et nivellement.

Dette kan ske i forbindelse med en matrikulær sag, men det kan også ske i forbindelse med et projekteringsgrundlag, hvor der skal opføres et nyt byggeri.


​Vi har stor erfaring med matrikulært arbejde i forbindelse med både fast ejendom og lejemål. Og vi er naturligvis beskikket til opmåling og beregning af BBR i blandt andet ejendomme, huse, ejerlejligheder og lejemål. Vi kan også hjælpe med opmåling af lejlighed med skråvægge.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på en måleopgave

Du er meget velkommen til at få mere at vide om opmåling af bygninger og beregning af et BBR areal i en bygning, en ejerlejlighed eller et lejemål.

Vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 33 15 43 33 eller på mobil 40 81 43 30. Eller du kan sende en e-mail til os på janhybbe@mail.dk eller benytte vores kontaktformular.

Skal vi kontakte dig?

Du er velkommen til at skrive til os, ved at udfylde felterne nedenfor.

Vi vil vende retur med svar hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt