​Over 30 års erfaring​

Ekspert i matrikulært arbejde​​

​​

Privatpraktiserende landinspektør​​

Skelmålinger ved ejendomshandler og byggeprojekter

Skal du have lavet en eller flere skelmålinger? Hos Praktiserende Landinspektør Jan Hübbe Hübbe er vi eksperter i matrikulært arbejde såsom opmåling og afsætning af skel. Det kan være i forbindelse med ejendomshandler, byggeprojekter og andre behov, hvor det er vigtigt at kende den præcise ejendomsgrænse. 

Vi holder til i København, men hjælper også kunder i blandt andet Frederiksberg, Gentofte og mange andre steder.

Kend den præcise ejendomsgrænse for at undgå problemer

Det er vigtigt at kende den præcise ejendomsgrænse, hvis du vil bygge eller foretage andre ændringer på din grund. Dermed kan du undgå problemer med naboen eller med en kommende bolighandel. Det kan også være, at du allerede har en tvist med naboen, som du ønsker at få opklaret.

Vi udfører også skelmålinger i forbindelse med udstykning, frastykning og arealoverførsel samt alle former for by- og arealplanlægning med videre. Derudover tilbyder vi naturligvis professionel rådgivning om matrikulært arbejde.

​Vi har mere end 30 års erfaring med landmåling og andet matrikulært arbejde. Vi udfører vores arbejde i høj kvalitet, men vi bestræber os på at finde en billig løsning for kunden. Målearbejdet udføres altid på systematisk og objektiv vis.

Kontakt os i dag for at få flere oplysninger om skelmålinger

Du er velkommen til at få mere at vide om skelmålinger og andre af vores ydelser, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud.​

Du kan ringe til os på telefon 33 15 43 33 eller på mobil 40 81 43 30 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til e-mail janhybbe@mail.dk eller benytte vores kontaktformular.

Skal vi kontakte dig?

Du er velkommen til at skrive til os, ved at udfylde felterne nedenfor.

Vi vil vende retur med svar hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt