​Over 30 års erfaring​

Ekspert i matrikulært arbejde​​

​​

Privatpraktiserende landinspektør​​

BBR areal i bygninger, ejerlejligheder og lejemål

Hos Praktiserende Landinspektør Jan Hübbe Hübbe i København nær Gentofte og Frederiksberg udfører vi opmåling og beregning af det korrekte BBR areal i blandt andet bygninger, ejerlejligheder og lejemål. Derpå indberetter vi det nye BBR areal til kommunen. Vi kan også være behjælpelige med ændring af BBR areal.

Hvad er BBR areal?

BBR står for Bygningss- og Boligregistret. Man kalder også BBR areal for bruttoareal, hvilket vil sige boligarealet inkl. vægge og med andel i fælles adgangsarealer. Et BBR areal er med hele ydervægge og halvdelen af vægge mod andre boliger i et vandret plan i gulvniveau. Det giver altså hele boligens areal.

Opmåling og beregning af det korrekte BBR areal

Vi er beskikket til opmåling og beregning af det korrekte BBR areal i blandt andet bygninger, huse, ejerlejligheder og lejemål. I sager om lejemålsarealer måler og beregner vi arealet inklusive adgangsarealer. Vi har stor erfaring med alle former for matrikulært arbejde i forbindelse med både fast ejendom og lejemål.

Det kan være nødvendigt med opmåling og beregning i forbindelse med servitutundersøgelser. BBR-opmålinger kan også være i forbindelse med lejemålsarealer, når lejen skal fastsættes.

Desuden kan det ske ved indgåelse af nye lejemål og ved tvister om lejens størrelse.

​Opmåling og beregning af et BBR areal er også nødvendigt, hvis du vil udvikle en ejendom, udstykke den, ændre anvendelsen eller udvide med yderligere bebyggelse. Desuden er påkrævet, hvis en ejendom skal opdeles i ejerlejligheder eller i ideelle anparter samt ved sammenlægning af ejerlejligheder

Kontakt os for at høre om opmåling og beregning

​Du er meget velkommen til at få mere at vide om opmåling og beregning af et BBR areal i en bygning, en ejerlejlighed eller et lejemål. Vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 33 15 43 33 eller på mobil 40 81 43 30. Eller du kan sende en e-mail til os på janhybbe@mail.dk eller benytte vores kontaktformularen.

Skal vi kontakte dig?

Du er velkommen til at skrive til os, ved at udfylde felterne nedenfor.

Vi vil vende retur med svar hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt