​Over 30 års erfaring​

Ekspert i matrikulært arbejde​​

​​

Privatpraktiserende landinspektør​​

Ejerlejlighedsopdeling i ejendomme

Hos Praktiserende Landinspektør Jan Hübbe Hübbe i København nær Frederiksberg og Gentofte udfører vi matrikulært arbejde i forbindelse med ejerlejlighedsopdeling. Vi har stor erfaring med ejerlejlighedssager, hvor der er behov for ejerlejlighedsopdeling.

Sammenlægning eller ejerlejlighedsopdeling

Vi udfører forskellige former for matrikulære ændringer såsom ejerlejlighedsopdeling. Det er ikke altid muligt at foretage en opdeling i ejerlejligheder, men i så fald er der måske mulighed for deling af lejlighed i ideelle anparter.

Matrikulært arbejde og opmåling i forbindelse med ejerlejlighedssager kan være videreopdeling af ejerlejligheder, eller det kan være ændringer af ejerlejligheder, hvis de for eksempel skal lægges sammen. Det kan endvidere være nogle nye tagboliger, som skal opdeles i nye ejerlejligheder.

Vi arbejder også med ejerlejlighedsopdeling i hele ejendomme, hvor vi kan undersøge, om der er mulighed for opdeling i ejerlejligheder. Derpå kan vi udfærdige ejerlejlighedssagen med ejerlejlighedsfortegnelse, ejerlejlighedskort med videre. Alternativ kan vi måske lave en opdeling i ideelle anparter.


​Vi er som privatpraktiserende landinspektør beskikket til at udføre matrikulære ændringer. Der er store økonomiske interesser knyttet til fast ejendom. Derfor skal en landinspektør være beskikket, før han eller hun må udføre matrikulære ændringer såsom ejerlejlighedsopdelinger. Det sikrer, at de matrikulære ændringer sker på en systematisk og objektiv måde.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne

Vi giver gerne en uforpligtende tilbud på ejerlejlighedsopdeling, sammenlægning eller ideelle anparter. 

Du kan ringe til os på telefon 33 15 43 33 eller mobil 40 81 43 30. Du er også velkommen til at sende en e-mail til janhybbe@mail.dk eller benytte vores kontaktformular.​

Skal vi kontakte dig?

Du er velkommen til at skrive til os, ved at udfylde felterne nedenfor.

Vi vil vende retur med svar hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt